PRINCESS BVRC ORI MALAYSIA

PRINCESS BVRC ORI MALAYSIA
New
  • Stok: 50
  • Rp 400.000,00 Rp 380.000,00

0 Review


Share This Page :

Anda nak Kulit Flawless macam Baby Doll???


Anda nak cantik jelita macam Princess???


Semua tu tak mustahil tau…


Rupa tak seberapa takpe tapi Kulit mesti Glowing, Cerah dan sihat


Memang Secara Automatic korang akan jadi cantik…


Segalanya bermula dengan KULIT !


Sakit bila senggugut atau bila ‘bersama’ suami tersayang?

Emosi & hormon badan yang kucar kacir buat diri murung berpanjangan?

Kulit pula mulai kusam, kering & hilang kekenyalan?

Semua permasalahan kewanitaan orang tak nampak, tapi kita yang rasa, kan?

Jom perbaiki semula dalaman kita, biar kembali cergas bertenaga bak orang muda!

Usah tunggu lama2 sebelum cik abang merungut dan menduakan kita!


Tambah plak bila Ketat , Rapat & Mantap serta Body Solid kan…


Memang Perghhh Meleleh air liur suami tau….


Memang suami korang akan peluk kuat-kuat tak nak lepas


Nak amal collagen, tapi tak lengkap jadi wanita kalau tak ambik jamu,


Nak makan jamu tak cukup rasanya untuk cantikkan dan putihkan yang sedia ada,.!!


Nak ambik dua-dua macam mana cara nak makan pulak..


Rasa macam terlalu banyak pulak yang kena makan.


 


Haa, sebab tu la kena ambik Princess BVRC !


Supplement all in one yg benar-benar menjadi dan berkesan.


Rahsia Wanita “RAPAT DALAM KETAT LUAR”


Ini merupakan Penyelesaian yang sangat MUDAH malah Semudah ABC kerana All In One !


Jom la korang dapatkan PRINCESS BVRC nih….


 


Princess Bvrc ialah merupakan antara produk memutih kulit tersenarai dalam membantu anda yang menginginkan kulit dua kali ganda putih dalam masa terdekat!!! Princess Bvrc membantu menjadikan akak-akak semua cantik dan berseri macam puteri sebagaimana bertepatan dengan namanya.


 


Jom dapatkan kulit yang sihat, cerah, cantik dan bebas dari cela dengan mengamalkan produk kecantikan Princess Bvrc. Jom order sekarang!! Tak try rugi taw..


 


KEBAIKAN PRINCESS BVRC


✔Membantu merapatkan saluran faraj.


✔Membantu mencantikkan kulit seluruh badan.


✔Melicinkan kulit wajah.menghilangkan parut hitam dan berlubang.


✔Merawat masalah jerawat dan jeragat.


✔Memerah bibir faraj dan puting payudara.


✔Mencerah celah peha,belakang leher,siku,tumit dan bawah ketiak.


✔Membesarkan punggung.


✔Membantu membesarkan payudara.


✔Mencerahkan penglihatan mata.


✔Mencantkkan kuku dan melebatkan rambut.


✔Mengecut dan menyihatkan rahim.


✔Membantu menstabilkan hormon


 


SIAPA YANG SESUAI AMALKAN PRINCESS BVRC?


✔Mereka yang berkulit kusam, gelap, jerawat dan jeragat.


✔Mereka yang mengalami masalah keputihan yang normal atau serius.


✔Mereka yang baru lepas bersalin.


✔Mereka yang mengalami masalah faraj longgar, becak @ kegatalan .


✔Mereka yang mengalami masalah punggung kecik, leper dan jatuh.


✔Mereka yang mengalami masalah puting payudara hitam dan payudara kendur dan kecil.


✔Mereka yang mempunyai masalah tiada nafsu terhadap hubungan intim.


✔Mereka yang mempunyai masalah badan berbau @ miss-v berbau.


✔Mereka yang mempunyai masalah faraj kering.


 


KHASIAT Princess BVRC


✔Mencerahkan dan memutihkan kulit seluruh badan


✔Mencantikkan kulit seluruh badan


✔Melicinkan kulit wajah


✔Merawat masalah jerawat dan jeragat


✔Menghilangkan parut hitam dan berlubang


✔Memerahkan bibir faraj dan puting payudara


✔Merapatkan saluran faraj


✔Mencerahkan celah peha,belakang leher,siku,tumit dan bawah ketiak


✔Menaikkan dan membesarkan punggung dan payudara


✔Mencantikkan rambut dan kuku


✔Mencerahkan mata


✔Mengecutkan dan menyihatkan rahim


✔Menstabilkan hormon


✔merawat keputihan


✔merawat bau badan


✔memulihkan tenaga batin


✔menaikkan nafsu untuk bersama suami


✔Sesuai untuk perempuan yang dah berkahwin atau belum berkahwin.


✔Princess BVRC sangat sesuai & selamat untuk wanita dalam Pantang & juga menyusu


Yang belum kahwin pun, confirm akan rasai kelainannya.


 


KESAN MACAM MANA TU? Kelebihan Princess BVRC


✔Payudara akan berdenyut-denyut untuk membesar dan anjal. !!


✔Faraj makin mengecil dan mengetat..!!


✔Senggugut hilang..!!


✔Kulit makin licin dan putih..!!


✔Jerawat mengecut..!!


✔Parut dan jeragat mula pudar..!!


✔Bau badan harum tanpa memakai deodorant..!!


✔Haid makin stabil..!!


✔Hubungan intim makin rancak dan ghairah..!!


 


CARA PENGGUNAAN PRINCESS BVRC


Sehari satu sachet 30 minit selepas breakfast


 


Princess bvrc berapa sachet :


20 SACHET


 


KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA(KKM)


???????? Princess BVRC produk 100% Original dijamin HALAL dan disahkan KKM !

Write a review

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Overall

Review

Belum ada review

Produk Lain